Kieliä kehiin!

Kieliä kehiin! on Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen yhteinen kielirikasteinen hanke. Hankkeen avulla halutaan tukea kielitietoisuuden kasvua ja olla täten tärkeänä osana globaalikasvatusta. Erityisesti varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksen alaluokilla halutaan hyödyntää kielellisen herkkyyskauden tuomia monia mahdollisuuksia. Vieraat kielet ovat toiminnan väline ja oppiminen tapahtuu tekemisen kautta. Vieraisiin kieliin tutustutaan toiminnallisesti; leikkimällä, pelaamalla, tutkimalla, matkimalla…

Kielirikasteisen hankkeen kautta tuetaan ja vahvistetaan myös kaupungin perusopetuksen monipuolista kielitarjontaa ja kielivalintoja. Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen opettajille järjestetään täydennyskoulutusta kielirikasteisen toiminnan avuksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *